Schotse bergen, three Sisters Scotland - Foto: Rob Dullaart
Logo klankhealer.nl - Foto: Rob Dullaart

Activiteiten/workshops

Op de pagina Agenda vind je mijn activiteiten in chronoligische volgorde. Hier vind je wat ik van plan ben en wat je aan me kan vragen of wat je van verwachten van mij. Ook doe ik allerlei healings activiteiten één op één, dit is op aanvraag.
 • Dinsdag 6 november in Slot Schagea, Trillingen
 • Workshop werken met één klankschaal
 • Klankconcerten
 • Huizen schoonmaken
 • Afstandhealing Healing
 • Een intuitive gesprek
 • Engelen op je pad
 • Klankmassage
 • Moeder aarde kaart
 • Workshop introductie met eenheidshealing
 • Volg mij op Facebook
 • Lid worden van mijn maillijst

  * verplicht veld
  Email Format
  Uitschrijven van mijn nieuwsbrief
  boom bij zonsondergang - Foto: Rob Dullaart


  Dinsdag 6 november in Slot Schagen

  19.30 zaal is open.
  Een fabuleuze presentatie van:Trillingen,
  Elke mens wordt geboren met een eigen trilling. De trilling van je eigen ziel. Trillingen of klanken zijn emotie. Zielenklanken noemt hij het.

  Een trilling kan je helemaal grijpen. Mijn eerste klankschaal zocht mij uit, die klank raakte me heel diep en bracht me in contact met mijn ziel.

  Patrick Westendorp (http://www.delindewei.nl/) en Rob Dullaart (http://www.zielenklanken.nl/) demonstreren en vertellen over klankschalen en trillingen, we laten zien wat trillingen met ons doen en we geven vervolgens een klankmeditatie of klankreis. Tijdens de klankreis nodigen we u uit om te luisteren naar de stilte. En om te luisteren welke klank of trilling er speciaal voor u is. Dromend op de klanken nemen we u mee op reis.

  Met de klankmeditatie gebruiken bronzen en kristallen klankschalen, oceandrums, Chinese gongs, Sjamanendrums, Indiase snaarinstrumenten en nog veel meer.

  Workshop werken met één klankschaal

  Regelmatig in Centrum Bliss te Zoetermeer, workshop “Werken met één klankschaal”. Niet iedereen beschikt over meerdere klankschalen. Dat is niet erg want met één klankschaal kan je ook al erg veel. Tijdens deze workshop vertel ik hoe klankschalen zijn ontstaan en waar ze vandaan komen. Verder laat ik zien welke verschillende behandelingen je kan doen met slechts één klankschaal.
  Tijdens de workshop zullen er voldoende klankschalen zijn om mee te oefenen. Tevens zijn er na afloop klankschalen te koop evenals diverse accessoires (met korting).

  Je mag je eigen klankschalen meenemen, maar meldt dit en markeer je eigen schalen zodat er geen misverstanden over kunnen ontstaan.
  Heb je belangstelling voor zo een workshop, informeer dan naar de mogelijkheden door mij te mailen: mail me

  Klankschalen opladen bij volle maan - Foto: Rob Dullaart Klankschalen opladen bij volle maan - Foto: Rob Dullaart

  Centrum Bliss is gevestigd:
  Zuidwijkstraat 6,
  2729KD, Zoetermeer

  Grotere kaart weergeven

  Klankconcerten

  Altijd heb ik klankconcerten geplant.
 • 30 september 2012, Yogacentrum Bunnik, te Bunnik; van 15:00 tot 17:00 uur, open om 14:30, toegang 17,50 EUR als je vooraf opgeeft en betaald aan de zaal betalen mag ook maar dat kost dan 22,50 EUR. Opgeven bij mij via mail: mail me
  30 september is het vollemaan, deze vollemaan is Oogstmaan, het thema van deze oogstmaan is onsterfelijkheid. Meer over de volle maan kan je hier lezen. Shiningheart,
  Vollemaans klankschalen meditaties zijn altijd extra bijzonder omdat de kracht van de volle maan en het thema meespelen.

  Voor alle klankconcerten geldt: Op matjes op de grond liggen eventueel onder een deken, is het fijnste. In Yogacentrum Bunnik zijn matjes aanwezig. Bij de andere locaties moet je zelf matjes en dekens meenemen. Om teleurstelling te voorkomen is vooraf inschrijven gewenst.

  Klankschalen meditatie, foto Donna Turner Klankschalen meditatie, in de grote klankschaal staan om te aarden
  Huizen schoonmaken

  Soms heb je het idee dat het in je huis onrustig is, en dat er nog energieen aanwezig zijn die niet bij jou horen. Of je bent soms ineens heel erg moe. Moe terwijl het lijkt dat er geen reden voor is. Het kan helpen als je je huis laat reinigen, reinigen van ongewenste energie, of ongewenste geesten. Ik kan je daarbij helpen. Ik kan je leren hoe je je huis zelf kunt reinigen, en ik kan ook je huis voor je reinigen.
 • Je huis reinigen op afstand, inclusief emailwisseling met mijn gevoel over je huis EUR 35,=
 • Je huis te plaatse reinigen, inclusief een gesprek over wat ik voel in je huis (duurt ongeveer een uur) EUR 60,=  Afstandhealing Healing

  Healing gaat heel goed op afstand. Ik heb mensen geheald op de andere kant van de wereld. Bijvoorbeeld in USA, UK, Dubai.
  Ik kan verschillende healing voor je doen, Aurahealing, kracht sturen, engelenhealing, eenheidshealing, opnieuw goed verbinden met het Universum en de Aarde. Eigenlijk loopt alles in elkaar over. Na een gesprek zal ik je adviseren of vertellen wat mijn gevoel is. En wat ik denk wat ik zou moeten doen, of wat er aan me wordt doorgegeven over wat de lichtwereld voor jou in gedachten heeft.
 • Aurahealing, vaak zijn er zogenaamde lifters, overblijfselen van energieen die lekker in je aura zijn gaan wonen omdat ze zich daar prettig voelen. Jezelf wordt er moe van of je voelt je niet lekker. Met een aura healing of aura reiniging, stuur ik deze energieen weg en maak je aura schoon, tevens kan ik je leren hoe jezelf je aura schoonmaakt en schoonhoud.
 • Kracht sturen, zit je in een verveldende tijd, wat of waar het ook door komt, dan kan ik je kracht sturen. Deze kracht komt van de elementen, aarde, maan, het universum en meer.
 • Engelenhealing, op mijn engelen bladzijde kan je meer lezen over wat ik met enegelen doe. Bij een engelen healing vraag ik engelen om een healing te doen bij jou, en om aandacht te geven aan de wens die je op dat moment uitspreekt. Engelen geven meestal nooit aandacht aan wensen op materieel gebied. Maar vaak aan wensen over situaties.
 • Eenheidshealing, in een channeling is doorgegeven dat je bij eenheidshealing tien sessies moet doen om een goeie stap te nemen in je eigen heelheid. Nou tien sessies heeft deze vorm van healing ook geen effect meer en moet je ziel en je lijf eerst wennen aan de nieuwe energie en heelheid. Na een pauze van meerdere maanden kan je desgewenst nog eens tien sessies doen. Daarbij volg je je eigen gevoel. Je kan ook een keer een proefhealing doen om te kijken of het wat voor je is. En daarna beslissen we samen of je tien sessie wilt. Natuurlijk kan ik daarbij alleen adviseren.
 • Opnieuw verbinden, alles is verbonden alles is één, onze ziel wil heel graag hier op aarde zijn. We zitten met onze wortels diep in de aarde geworteld en met ankertouwen verbonden met het universum. Soms is er iets misgegaan en is er een minder goede verbinding met aarde en het universum. Ik kan je opnieuw verbinden met moeder aarde en het unversum. Tevens geef ik je daarbij tips over hoe je je iegen verbinding in stand kan houden of kan verbeteren.
  Bij alles geld dat ik gevoelsmatig werk, en je advies geef over jou situatie.
 • Healing van één van de bovenstaande op afstandinclusief mailwisseling over mijn bevindingen EUR 35,=
 • Healing bij jou thuis of bij mij thuis inclusief een gesprek over wat ik voel (duurt ongeveer een uur) EUR 60,=  Workshop introductie met eenheidshealing

  Nog te plannen

  Heb je belangstelling voor een workshop Eenheidshealing dan mail me
  Of meld je aan voor de nieuwsbrief  Een intuitief gesprek

  Engelen op je pad

  Klankmassage

  Moeder aarde kaart

  Volg me op Facebook  bijzondergesprek.nl